DEELNAMEFORMULIER STOET

Beste carnavalisten,
Het zou ons ten zeerste verheugen mochten jullie (ook) dit jaar deelnemen aan onze 52ste carnavalsstoet,hét evenement om je kijk op het leven, humoristisch te brengen.

Deelname Maskerade

Deelname maskerade :

Inschrijven is simpel. Zoals ieder jaar krijg je bij het (verplichte) inschrijvings-nummer, drankbonnen. Inschrijving voor €3 bij de dienst van toerisme van maandag 25 maart tot vrijdag 29 maart van 9u00 tot 17u00, zaterdag 30 maart van 9u00 tot 16u00 en van 17u00 tot 21u00 of op zondag 31 maart van 10u30 tot 13u of van 17u tot 21u. Bovendien neem je zo ook gratis deel aan de wedstrijd “de best verklede feestneus”.  Het enige wat je moet doen is je laten fotograferen in "Café de Snoek", Ieperstraat 140 op zaterdag , en in “Café Britannia” op zondag, Ieperstraat 151.  Wie het meeste stemmen krijgt op onze facebookpagina, wint de wedstrijd. Maar ook een vakjury bekroont enkele prachtexemplaren. Bezoek hen in de deelnemende zaken.

Deelname Paaardong Garçon

Deelname paaardong garçong :

 

Paaardong garçong koers.
 
Dit is eigenlijk geen wedstrijd,maar een traject die afgelegd moet worden van de ene kroeg naar de andere. Kelner of garçong moet je zeker niet zijn om aan dit ludieke gebeuren te mogen deelnemen!!! Misschien kan je het beter vergelijken met het vroegere spel zonder grenzen. Iedereen kan zich inschrijven vanaf een groepje van 2,3 of max. 4 personen voor de prijs van 5 euro p.p. Per groep krijgt men 1 dienblad met plastieken bekers gevuld met een gekleurde vloeistof. De persoon die bij de start het dienblad aanvaardt, moet ook de eerste proef afleggen en mag het dienblad niet uit handen geven. Zo gaat het verder tot het laatste café bereikt is.
In het laatste café wordt de overgebleven vloeistof in een maatbeker gegoten door iemand van de deelnemende groep. Er is een prijs voorzien voor de eerste 3 groepen met de meeste vloeistof. Veel succes en niet teveel morsen bij het afleggen van deze ludieke, aangename proeven!!! Inschrijven bij Flou's aan het station van 19u tot 20u30 of vooraf inschrijven op het gsmnr. 0476/331218. Vertrekken kan tot 21u, einde voorzien tussen 22u30 en 23u. En last but not least, iedere deelnemer krijgt bij inschrijving 3 drankbonnetjes om uitdroging te vermijden.